Új jelszó kérése
Kategóriák

Üzletünk (Győr, Buda u. 3.)
nyitva tartása:

Hétfő: 8:30 - 18:00
Kedd: 8:30 - 15:30
Szerda: 8:30 - 18:00
Csütörtök: 8:30 - 15:30
Péntek: 8:30 - 18:00
Szombat: 10:00 - 12:00
Vasárnap: zárva

webáruházunk 
folyamatosan üzemel.

Ügyfélszolgálat:

20/994-25-35, 96/329-240

Kövessen minket a facebookon is!

Kategóriák
Szűrés
Ajánlott korosztály
Gyártó
Készlet információ
Hírlevél
TOP termékek
Partnereink

Geomag


geomag

A Geomag termékek a legkisebbek számára készültek, a gyerekek már 10 hónapos koruktól élvezhetik ezeket a biztonságos, színes, ötletes, kiváló minőségű készségfejlesztő játékokat.

A Geomag Kids termékcsalád a kreatív gyerekek építőjátéka. Magán hordozza a svájci kutatók által kifejlesztett márka valamennyi pozitív sajátosságát, a kiváló minőséget, a gondosan kidolgozott, precíz kivitelt, a kitűnő mágneses tulajdonságokkal rendelkező építőrudakon át az ötletes panel-elemekig.

A Geomag Pro termékcsaládot, ahogy a neve is jelzi, a profiknak szánjuk. A rövidebb rúd-elemekkel, kisebb panelekkel az építés nehezebb, de ugyanakkor jóval bonyolultabb, kifinomultabb alkotások hozhatók létre. A látványos eredményhez precizitás, kitartás és türelem kell, ezért és az apró darabok lenyelésének veszélye miatt ez a termék elsősorban a felnőtteknek készült.

A Geomag két új termékcsaládja új szint visz a márka életébe. A megszokott mágneses alapelemek mellé kínált kiegészítőkkel rendkívül látványos alkotások születhetnek, sőt a Geomag arról is gondoskodott, hogy mind a fiúknak, mind a lányoknak kínáljon a szívükhöz közel álló témát.


Sorrend:


Sorrend:

Webáruház készítés