Új jelszó kérése
Kategóriák

Üzletünk (Győr, Buda u. 3.)
nyitva tartása:

Hétfő: 8:30 - 18:00
Kedd: 8:30 - 15:30
Szerda: 8:30 - 18:00
Csütörtök: 8:30 - 15:30
Péntek: 8:30 - 18:00
Szombat: 10:00 - 12:00
Vasárnap: zárva

webáruházunk 
folyamatosan üzemel.

Ügyfélszolgálat:

20/994-25-35, 96/329-240

Kövessen minket a facebookon is!

Kategóriák
Szűrés
Ajánlott korosztály
Gyártó
Készlet információ
Hírlevél
TOP termékek
Partnereink

miniLÜK

Fő kategória >LÜK >miniLÜK

miniLÜK – a megújuló klasszikus!
5-11 éveseknek

A kötetek egyrészt a kulcskompetenciák, másrészt az első iskolai évek sikereihez nélkülözhetetlen személyiségvonások differenciált fejlesztésének lehetőségeit kínálják. A feladatok változatosak, játékosak és sokfélék. Alkalmasak egyéni és csoportmunkára, a délelőtti tanítás változatosabbá tételére, a számonkérés – pl. tudáspróbák – előkészítésére, és a délutáni foglalkozások színvonalának emelésére egyaránt. mivel mind a doboz, mind pedig a benne lévő műanyag lapocskák időtálló, jó minőségű, ellenőrzött alapanyagokból készülnek. E készlet egyedülálló tulajdonságai révén a gyerekek teljesen önállóan oldhatják meg a feladatokat, sőt megoldásaikat maguk ellenőrizhetik, szükség esetén javíthatják is.
Egy-egy kötet kb. 30 oldalból áll, oldalpáronként egy-egy feladattal, tehát egyetlen füzet is kb. 15 játékos, képességfejlesztő fejtörőt tartalmaz.

Íme, néhány a miniLÜK sorozat előnyei közül:
• motiváló – nincs kudarc, csak javítandó megoldás; minden gyerek számára garantálja a sikert, miközben a célkompetenciákon kívül még fejleszti a feladattudatot és a kitartást is.
• módszeres – egymásra épülő feladatai komplex fejlesztést tesznek lehetővé.
• rugalmasan felhasználható – tanítási órákon, délutáni (napközis) foglalkozásokon, nyári táborokban egyaránt könnyen és változatosan alkalmazható.
• napra kész – a miniLÜK kötetek a pedagógiai kutatások eredményeinek folyamatos nyomon követésével készülnek.
• praktikus és tartós – kis méret, kiváló minőségű, strapabíró, időtálló alapanyagok és gondos kivitelezés garantálják a kötetek és a készlet könnyű kezelhetőségét, egyszerű és alapos tisztíthatóságát.

Egyaránt alkalmas otthoni, egyéni tanulásra, és az iskolai munka elmélyítésére, gyakorlására. A különböző nehézségű feladatok igen hatékonyak a lassabban haladók integrálására is.

A füzeteket miniLÜK kirakókészlettel használjuk!


Sorrend:


Sorrend:

Webáruház készítés