Új jelszó kérése
Kategóriák

Üzletünk (Győr, Buda u. 3.)
nyitva tartása:

Hétfő: 8:30 - 18:00
Kedd: 8:30 - 15:30
Szerda: 8:30 - 18:00
Csütörtök: 8:30 - 15:30
Péntek: 8:30 - 18:00
Szombat: 10:00 - 12:00
Vasárnap: zárva

webáruházunk 
folyamatosan üzemel.

Ügyfélszolgálat:

20/994-25-35, 96/329-240

Kövessen minket a facebookon is!

Kategóriák
Szűrés
Ajánlott korosztály
Gyártó
Készlet információ
Hírlevél
TOP termékek
Partnereink

bambinoLÜK

Fő kategória >LÜK >bambinoLÜK

Sikersorozat óvodásoknak - 3-6 éves korig

Átfogó, komplex képességfejlesztő sorozat, mely minden segítséget megad a sikeres iskolakezdéshez.

  A kötetek szerkesztésekor és a feladatok felépítése során az alkotók ügyeltek arra, hogy a gyerekek az első néhány játékalkalom után már óvodapedagógusi segítség nélkül, önállóan is megérthessék, mi a teendőjük. Fontos fejlesztési szempont volt az is, hogy a feladatok többszöri megoldásra késztessék a gyermekeket, egyik feladat se legyen unalmasan egyszerű. 


A füzetek játékos feladatai fejlesztik a megfigyelőképességet, továbbá problémamegoldó, elemző gondolkodásra, következtetésekre serkentenek. A siker élményével ösztönzik a gyermeket arra, hogy azonosságokat, különbségeket állapítson meg.

Miközben a feladatlapok megoldása során játékosan bíbelődik a fontosabb részletek kiválasztásával és elemzésével, egyre kitartóbban és elmélyültebben lesz képes figyelmét egyetlen kérdés megoldására összpontosítani. 

A bambinoLÜK játékok varázslatos világa segíti a kisgyermeket abban, hogy a környezetében lévő dolgokat alaposabban megfigyelje, a megfigyeléseit összehasonlítsa, és következtessen belőlük. Miközben felfigyel a különböző alakzatok eltéréseire, megismerkedik a színekkel, valamint a körvonal, tükörkép, árnykép, az ugyanannyi, azonos-különböző, kisebb-nagyobb, rész-egész fogalmával is.

Az élénk, tiszta színek és a kedves, derűs, szemléletes képek az esztétikai érzéket is fejlesztik.Sorrend:


Sorrend:

Webáruház készítés