Kategóriák

Üzletünk (Győr, Buda u. 3.)
nyitva tartása:

Hétfő: 10:00 - 14:00
Kedd: 10:00 - 14:00
Szerda:  zárva
Csütörtök: 10:00 - 14:00
Péntek: 10:00 - 14:00
Szombat: zárva 
Vasárnap: zárva

webáruházunk 
folyamatosan üzemel.

Ügyfélszolgálat:

20/994-25-35, 96/329-240

Kövessen minket a facebookon is!

Kategóriák
Szűrés
Ajánlott korosztály
Gyártó
Készlet információ
Hírlevél
TOP termékek
Termék részletek


Marék Veronika: Boribon focizik

Készletről azonnal szállítjuk
Marék Veronika: Boribon focizik
1 490 Ft
Pozsonyi Pagony Kft, 2010
40 oldal, 195x165 mm, Kemény borító

Marék Veronika örökérvényű klasszikusa egy újabb résszel bővült! Ebben a mesében Boribon kap Annipannitól egy gyönyörű focilabdát - csak éppen Boribon nem tud focizni, Annipanni pedig éppen nem ér rá vele foglalkozni. De szerencsére jön Bence, és mint egy apuka a kisfiát, mindenre megtanítja a kismackót - hogyan kell cselezni, védeni, kapura rúgni, fejelni. Boribon a nap végére olyan ügyes focista lesz, hogy le is győzi Bencét. Ha nagy lesz, igazi focista lesz belőle, mondja, mert focizni jó!
 • A szerzőről:

  A mese az van, valahol a levegőben, csak el kell kapnom a csücskét és húzni lefelé, s ha már megvan, akkor le kell írnom.
  Ezt mondta Marék Veronika egy interjúban. És valóban úgy olvashatjuk meséit, hogy pontosan ezt a könnyedséget érezhetjük rajtuk. Sok generáció nőtt már fel Marék Veronika meséin, figurái, Boribon, Annpanni, Kippkopp és Tipptopp, a Csúnya kislány, Laci, a Kockásfülű nyúl. Nincs olyan gyerek és felnőtt, aki ne ismerné és ne szeretné őket. Történeteikben meglelhetjük gyerekkorunk történéseit és érzéseit, magunkra ismerhetünk a kedves, csetlő-botló művészgyerekben, Menyusban, a talpraesett Krisztában, vagy épp a romboló Mozdonyban. Ha betegek vagyunk, ott van Boribon, akinek mesélnek, és ha karácsony van, együtt leselkedhetünk Kippkoppal az emberek ablakában. Marék Veronika kezdetben bábosként dolgozott, majd készített képeskönyveket, animációs filmeket, gyerekregényeket, diafilmeket, és híre Japánig is eljutott, több művét kiadták és rajongva kedvelik figuráit.
 • Ajánlott korosztály
  2 éves kortól
  Gyártó
  Pagony
  Készlet információ
  raktáron
  Cikkszám
  PPK0012
  Státusz
  Készletről azonnal szállítjuk    
  Tömeg
  200 g/db
Webáruház készítés