Kategóriák

Üzletünk (Győr, Buda u. 3.)
nyitva tartása:

Hétfő: 10:00 - 14:00
Kedd: 10:00 - 14:00
Szerda:  zárva
Csütörtök: 10:00 - 14:00
Péntek: 10:00 - 14:00
Szombat: zárva 
Vasárnap: zárva

webáruházunk 
folyamatosan üzemel.

Ügyfélszolgálat:

20/994-25-35, 96/329-240

Kövessen minket a facebookon is!

Kategóriák
Szűrés
Ajánlott korosztály
Gyártó
Készlet információ
Hírlevél
TOP termékek
Termék részletek


THINKFUN ZINGO A BINGÓ TÁRSASJÁTÉK

Készletről azonnal szállítjuk
THINKFUN ZINGO A BINGÓ TÁRSASJÁTÉK
5 990 Ft
A Zingo egy gyors, szórakoztató párosító játék. Nagyszerű időtöltés azoknak, akik még nem tudnak olvasni, és azoknak is, akik már tudnak, mert a játékhoz a képek és a leírt szavak egyaránt használhatóak.
Játékosok száma: 2 - 8 fő
 • A termék mérete (h x sz x m): 5 x 21 x 26 cm

  A játék tartalma:
  - 1 db Zingo adagoló
  - 72 db műanyag képes lapocska
  - 8 db kétoldalas Zingo tábla
  - játékszabály (magyar)

  A társasjáték magyar nyelvű!

  A Játék célja
  A játékosok megpróbálják elsőként befedni Zingo táblájukat az odaillő lapocskákkal. ”A “Bingó” világában ezt “Balckout”-nak hívják.

  A játék
  Az Ósztó minden alkalommal elcsúsztatja az adagolót előre majd vissza, hogy két Zingo lapocska láthatóvá váljon.
  Ha egy játékos ugyanolyan képet lát a Zingo lapocskán, mint amilyen Zingo tábláján van, hangosan kimondja a nevét, elveszi a lapocskát, és a Zingo tábláján a megfelelő képre helyezi. A fel nem használt lapocskákat az Osztó félrerakja.
  Ha kettő vagy több játékos szeretné ugyanazt a lapocskát megszerezni, azé lesz, aki a leghamarabb kimondja a nevét. Az Osztó dönti el, hogy ki mondta először. Ha az Osztó úgy dönt, hogy döntetlen, a lapocskát visszarakja a Zingo Adagolóba.
  Az Osztó a biró! Ha egy játékos kimondja egy lapocskán szereplő ábra nevét, anélkül, hogy szüksége volna rá, az Osztónak figyelmeztetnie kell. Három ilyen figyelmeztetés után 1 db Zingo lapocskát le kell vennie a táblájáról. További három figyelmeztetés után még 1-et, és így tovább. A figyelmeztetett játékos döntheti el, hogy melyik lapocskát veszi le.
  A győztes az lesz, aki eléri a “Blackout”-ot, vagyis az összes képet a Zingo tábláján Zingo lapocskák borítanak, és hangosan kimondja, hogy ZINGO, ezzel megnyerve a játékot. A következő játékban a győztes lesz az Osztó

  Különböző nehézségi fokozatok
  A Zingo tábláknak két oldaluk van, ezért különböző nehézségű játékokra is módot ad.
  A zöld szélű táblákon szereplő ábrák, kevesebbszer ismétlődnek a többi táblán. A legtöbb esetben a játékosoknak nem kell versenyezni a lapocskákért. Ezen a szinten van ugyan verseny a játékosok között, de nem túl erős, így ezt inkább a fiatalabb játékosoknak ajánljuk.
  A piros szélű táblákon több ábra azonos a többi táblán szereplőkkel. Ezen a szinten tehát nagy a verseny a játékosok között, ez teszi még izgalmaabbá a játékot. Ezt a verziót idősebb vagy gyakorlott játékosoknak ajánljuk.

  Játékváltozatok
  Mini-Zingo: Az győz, akinek 3 lapocskája lesz egy sorban vizszintesen, függőlegesen vagy keresztben, vagy négyszögben.
  Zany Zingo: Válasszanak a játékosok egy formát, amely szerint el kell helyezni a Zingo lapocskákat a Zingo táblán. Lehet akár négyzet, kereszt, négy sarok, stb. alakzatban. Akinek először kijön a minta, az nyer.
  Több táblás Zingo: Ebben az esetben a játékosok kettő vagy több Zingo táblát is használnak egyszerre egy játék során. A győztes az lesz, aki elsőként kitölt legalább egy kártyáját.
 • Ajánlott korosztály
  4 éves kortól
  Gyártó
  ThinkFun
  Készlet információ
  raktáron
  Cikkszám
  7700
  Státusz
  Készletről azonnal szállítjuk    
  Tömeg
  1 kg/db
Webáruház készítés