Kategóriák

Üzletünk (Győr, Buda u. 3.)
nyitva tartása:

Hétfő: 10:00 - 14:00
Kedd: 10:00 - 14:00
Szerda:  zárva
Csütörtök: 10:00 - 14:00
Péntek: 10:00 - 14:00
Szombat: zárva 
Vasárnap: zárva

webáruházunk 
folyamatosan üzemel.

Ügyfélszolgálat:

20/994-25-35, 96/329-240

Kövessen minket a facebookon is!

Kategóriák
Szűrés
Ajánlott korosztály
Gyártó
Készlet információ
Hírlevél
TOP termékek
Termék részletek


THINKFUN SWISH TÁRSASJÁTÉK

8 munkanapon belül
THINKFUN SWISH TÁRSASJÁTÉK
5 590 Ft
A Swish egy igazán különleges kártyajáték. A cél, hogy párokat, úgynevezett Swish-et alakítsunk ki. Ehhez legalább 2, de akár 12 áttetsző kártyát is egymásra kell pakolnod, hogy az egyes pontok a nekik megfelelő színű gyűrűbe kerüljenek. A kártyák egymásra tétele után egyetlen pont vagy gyűrű sem állhat önmagában. Aki a legtöbb párt állítja össze a játék során, az nyer!
 • Tartalom: 60 átlátszó SWISH kártya, 1 utazózsák, játékszabály

  A játék menete:

  A játék kezdetekor a játéktérre ki kell osztani 16 kártyalapot a pakliból. Minden lapon egy tele és egy üres kör látható. A színek a kártyán való elhelyezkedésüket jelzik, hogy könnyebben meg lehessen találni a párokat a játék folyamán.

  A játékosok egyszerre játsszák a játékot. Mindenki megfigyeli a lapokat, és amint valaki talált egyezőséget, felkiált: SWISH!

  Ekkor megfogja a két lapot és összeilleszti őket. A lapoknak úgy kell illeszkednie, hogy minden üres körbe egy tele kerüljön bele. Így alkotnak egy párt. Ha stimmel a dolog, a játékos megkapja a lapokat, majd ki kell pótolni a hiányzókat az asztalon és egy új kör kezdődik.

  Egy kombináció azonban állhat több lapból is, mint kettő. Így csak a játékosok megfigyelőkészségén és ügyes kombináló képességén múlik, hogy ki hány lapot tud összerakni.

  Hogyan lehet nyerni?

  A játék akkor ér véget, ha a pakliból elfogynak a lapok. A játékot az nyeri, akinek több párt sikerült alkotnia, és így a legtöbb lapot birtokolja.

  Végezetül:

  A Swish egy izgalmas kis kártyajáték, ami remekül fejleszti a megfigyelőkészséget. Sok vidám percet okoz a résztvevőknek, ahogy próbálnak minél nagyobb kombinációkat összehozni a lapokból.

 • Ajánlott korosztály
  8 éves kortól
  Gyártó
  Thinkfun
  Készlet információ
  rendelhető
  Cikkszám
  58181
  Státusz
  8 munkanapon belül    
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés